Deze webstek is steeds in bewerking. Soms gaat het om heel kleine veranderingen, op andere momenten om het herschrijven van veel tekst of het toevoegen van nieuwe mogelijkheden. Op deze plaats worden steeds alle belangrijke wijzigingen en toevoegingen vermeld.
 
16 NOVEMBER 2011
Het hoofdstuk LETTERZETTEN is sterk uitgebreid. Om het overzichtelijk te houden is het hoofdstuk is in twee delen gesplitst.
21 NOVEMBER 2011
In beide delen van het hoofdstuk LETTERZETTEN kan een nieuw venster met uitleg worden geopend. Ook zijn daar kleine wijzigingen en toevoegingen in de tekst aangebracht.
24 DECEMBER 2011
Het hoofdstuk LETTERPROEF is vernieuwd. De lijst van lettertypen is nu direct zichtbaar en de opmaak van de inhoud gewijzigd. Om de kwaliteit te verbeteren, zijn de meeste afbeeldingen al vervangen. In de hoofdstukken BOEKEN DRUKKEN en LETTERZETTEN is de tekst iets gewijzigd en kan een nieuw venster met uitleg worden geopend.
27 JANUARI 2012
In het hoofdstuk GIETMACHINES is de een groot deel van de tekst gewijzigd en uitgebreid en zijn nieuwe vensters met afbeeldingen en toelichting toegevoegd. Ook aan het hoofdstuk MACHINAAL ZETTEN is zo'n venster toegevoegd.
17 APRIL 2012
In de hoofdstukken MACHINAAL ZETTEN en GIETMACHINES kunnen nieuwe vensters met extra afbeeldingen worden geopend en is de tekst in deze hoofdstukken uitgebreid. Daarnaast is de layout van het hoofdstuk LETTERPROEF gewijzigd en zorgen interne veranderingen voor een kortere laadtijd van alle pagina's van deze webstek.
7 OKTOBER 2012
In het hoofdstuk DE DRUKPERS is de tekst onder de kop de degelpers bijna geheel gewijzigd. Interne wijzigingen zijn een verbeterde "help"-functie en een andere manier om de vensters met aanvullende informatie te openen.